Om Mindea

Du skal træne dit sind, præcis som du vil træne din fysik – ellers falder du i søvn og lader omstændigheder styre dit liv.

Jeg hedder Rikke og jeg er skaber af MINDEA universet. Virksomheden tilbyder både online kurser i bevidsthedstræning og mulighed for 1-1 forløb.

Jeg har igennem de sidste 12 år arbejdet med personlig udvikling og mødt mennesker, der har skabt vilde forandringer ved at træne deres bevidsthed. De er gået fra at være offer til, at tage ansvaret hjem til dem selv.

Udover at være certificeret mastercoach, er jeg også uddannet socialrådgiver og har en baggrund indenfor økonomi og regnskab.

De fleste mennesker lader sig styre af omgivelser og lader sig stoppe af omstændigheder.

Mange mennesker mistrives i deres job, i familien, i deres relationer og har måske en økonomi de ligger søvnløs over. Stress er blevet folkesygdom nummer 1 i Danmark og det vil Mindea være med til lave om på.

Vi skal gøre meget selv, men ALDRIG alene og det er her Mindea og jeg, kommer ind i billedet. I forløbene vil der være stor fokus på at du får indsigt, ændret adfærd og dermed får en ny udsigt.

“Græsset er grønnest der, hvor du vander det – stop med at vand hos naboen, du får SÅ meget mere ud af at vande dit eget.”

Privatlivspolitik Cookiepolitik