Mentorforløb


Vil du et spadestik dybere med et mentorforløb?

Hvis online forløb ikke er noget for dig, så er der andre muligheder.

Et mentorforløb hos Mindea er en unik mulighed for dig, der ønsker individuel og skræddersyet støtte til at nå dine mål og skabe store resultater. Jeg har særlig erfaring med mentoring inden for karriere, personligt lederskab, kommunikation og relationer, og økonomi. Ofte er det indenfor disse områder vores største udfordringer ligger og ubalance her, kan udløse stress og mistrivsel.

Jeg vil hjælpe dig med at identificere og overvinde eventuelle udfordringer og der vil være fuld fokus på at udløse dit potentiale. Du vil opdage at den største fjende for at opnå dine drømme, er dine begrænsende overbevisninger du har om dig selv.

Disse forløb er ikke for alle, jeg er ikke for alle, min stil er ikke for alle, men du kan kontakte mig og få en 15 minutters samtale og få afstemt forventninger – så ser vi, om vi er et match. Er vi ikke det, så har jeg en bred vifte af kollegaer jeg kan hive ind.


Praktiske oplysninger

Der er plads til 5 mentorforløb pr. halve år. Kontakt os her info@mindea.dk og giv os dine kontakt oplysninger, så ringer vi dig op.